Προκήρυξη Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού 2024

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ https://www.ynanp.gr/ η Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε από 26-03-2024. Οι υποψήφιοι από την 26-03-2024 πρέπει να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Παραρτήματος Ε’ της Προκήρυξης. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οφείλουν να υποβάλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ (Παράρτημα Γ’) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους. Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ) λήγει στις 25-04-2024 ημέρα Πέμπτη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα που αναγράφονται στη σχετική Προκήρυξη.

Προκήρυξη Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού 2024

Έγγραφο 30865/2024 ΥΠΑΙΘΑ

Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για την εξαιρετική παρουσία τους στην κατάθεση στεφάνου και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου! Χρόνια πολλά!!!

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821

“Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά

μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;

Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή

παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.”

Το 2ο ΓΕΛ Θήβας τιμά με τη σημερινή σχολική γιορτή τους Ήρωες του 1821!!! Η Επέτειος της 25ης Μαρτίου αναδεικνύει την υπέρτατη αξία της ελευθερίας, αξία για την οποία το έθνος μας αγωνίστηκε με θάρρος και τόλμη!!!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές/τριες που τίμησαν αυτήν την εκδήλωση, καθώς και τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Κρητικού Μ. και κ. Λαλιώτη Τ. για την άρτια διοργάνωσή της!!!