ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Σήμερα,30/3/2022 πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές της Γ Λυκείου στο σχολείο μας δια ζώσης συνεδρία στα πλαίσια του προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού από τον κ. Γ. Παπαγεωργίου, υπεύθυνο του Κ.Ε.Σ.Υ της ΔΔΕ Βοιωτίας .

ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΑΡΜΕΝΗ( Διευθυντής Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας γυναικείων φυλακών Ελαιώνα)

Σήμερα 22/3/2022,ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για το σχολείο μας. Δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές μας να ακούσουν τον κ. Ν. Αρμένη, διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των γυναικείων φυλακών του Ελαιώνα- στο πλαίσιο του προγράμματος “έμφυλη βία”- να περιγράφει μέσα από την τεράστια εμπειρία του, την κατάσταση εκ των έσω τονίζοντας τις αδυναμίες του συστήματος και περνώντας το μήνυμα στα παιδιά ..ότι η ΠΑΙΔΕΙΑ είναι η καλύτερη μέθοδος σωφρονισμού!!!Τον ευχαριστούμε θερμά για την κατάθεση ψυχής!!!

ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ε. Βούλγαρη , ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Υγείας “Πρόταση ζωής” του Ν. Βοιωτίας για τις βιωματικές δράσεις που πραγματοποίησε σήμερα 15/3/2022 στον χώρο του σχολείου μας στο πλαίσιο του προγράμματος ” Έμφυλη βία” .Μια διαφορετική οπτική μέσα από το πρίσμα της ψυχολογίας…που πρόσθεσε τη δική της λίθο στην “προσέγγιση” του φαινομένου ενεργοποιώντας σκέψεις και προπάντων συναισθήματα….!!!