ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Η ΔΔΕ Βοιωτίας με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την κ. Μ. Ευθυμίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/3/2021 και ώρα 10.30 π.μ. στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://stream.meet.google.com/stream/04b386c0-6e53-4b5d-8b9a-64e7cef758f8

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: e-UNIque Days 2021

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΗ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – Α΄-Β΄- Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!!
Μέχρι τώρα πάνω από 4000 μαθητές γνώρισαν τις σχολές και τα πανεπιστήμια που τους ενδιαφέρουν μέσα από τις UNIque Days. Σε κάθε UNIque Day, παρουσιάζεται ένα διαφορετικό αντικείμενο σπουδών, ενώ ο χαρακτήρας τους είναι εθελοντικός, φοιτητικός και μη κερδοσκοπικός.

Στόχος μας, να δώσουμε στους μαθητές αυτό που εμείς στην ηλικία τους δεν είχαμε. ΣΩΣΤΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ενημέρωση για τις σχολές που σκέφτονται να δηλώσουν στο μηχανογραφικό τους, μέσα από παρουσιάσεις σχολών, ανοιχτούς διαλόγους φοιτητών και μαθητών, παρουσιάσεις βραβευμένων ερευνητικών projects και φοιτητικών ομάδων και συμμετοχή των μαθητών σε προσομοιώσεις εργαστηρίων.
Φέτος λόγω των συνθηκών οι ημερίδες μας επιτρέπουν διαδικτυακά!

Φέτος, λόγω της πανδημίας, οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν εξολοκλήρου Online μέσω των πλατφορμών google meet και zoom. Οι ημερίδες θα λάβουν χώρα Σάββατα και Κυριακές.

Φέτος, θα πραγματοποιηθούν 4 ενημερωτικές ημερίδες:

-για τα τμήματα Νοσηλευτικής, Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Μοριακής Βιολογίας του τομέα Επιστημών Υγείας, το Σάββατο 10 Απριλίου 2021. Για τη σχολή της Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί και workshop

– για τα τμήματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθώς και τα τμήματα Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών και Πληροφορικής το Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 και την Κυριακή 18 Απριλίου 2021.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ STEM ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ WORKSHOPS.

– για τις Ανθρωπιστικές Σπουδές το Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 (θα πραγματοποιηθεί το open dialogue) και την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 (θα πραγματοποιηθούν τα workshops).

– για τις σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής το Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 (θα πραγματοποιηθεί το open dialogue) και την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 (θα πραγματοποιηθούν τα workshops).

Κατά τη διάρκεια της κάθε ημερίδας θα πραγματοποιηθούν:
– παρουσιάσεις, στις οποίες θα μάθεις βασικές πληροφορίες για κάθε σχολή / τμήμα & ανοιχτοί διάλογοι, που θα συζητήσεις τις απορίες σου με ενεργούς φοιτητές από τις προαναφερθείσες σχολές (OPEN DIALOGUE)
– προσομοιώσεις των εργαστηρίων για το κάθε τμήμα, με σκοπό να αντιληφθείς ακόμα πιο πρακτικά το αντικείμενο κάθε τμήματος (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ)

70% των μαθητών που έχουν έρθει ως τώρα σε UNIque Days δήλωσαν ότι επέλεξαν με σιγουριά τις σχολές που θα συμπληρώσουν τελικά στο μηχανογραφικό τους!!
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ 25/3!  μέσω της παρακάτω φόρμας
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSefjWzLqMOq4t…/viewform

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ

Το σχολείο μας σε μια προσπάθεια μεταξύ άλλων να στηρίξει ειδικά τους μαθητές της Γ΄Λυκείου στον αγώνα που καταβάλλουν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ενόψει των επικείμενων πανελλαδικών εξετάσεων, διοργανώνει τηλεδιάσκεψη με τους μαθητές της Γ΄Λυκείου του σχολείου μας ,προκειμένου να ενημερωθούν για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και της σωματικής άσκησης στη διαχείριση του στρες.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ. Άννα Παπαγεωργίου ( Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και υπεύθυνη σχεδιασμού προγραμμάτων της Υγείας ¨Ευρωστία¨.