ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΑΣ

Τη Δευτέρα 20/2/2023 η Β Λυκείου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο Μουσείο της Θήβας. Η εκδρομή αυτή έλαβε χώρα στο πλαίσιο δράσης που έχει αναλάβει το 2 ΓΕΛ Θήβας . Τα παιδιά περιηγήθηκαν στην έκθεση του Μουσείου η οποία σχετίζεται με τη Βυζαντινή περίοδο, ώστε να αντιληφθούν βιωματικά τη σύνδεση της χριστιανικής πίστης και της αρχαίας ελληνικής παράδοσης έτσι όπως εκφράστηκε στη Βυζαντινή παράδοση. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη των παιδιών στο κάστρο του Σαιντ Ομέρ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Σήμερα στις 3/3/2023 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας ενημέρωση επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών της Γ ΄Λυκείου σχετικά με το Σώμα της Πυροσβεστικής από τον ανθυποπυραγό κ. Ν. Κοντογιώργο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Το σχολείο μας ολοκλήρωσε σήμερα 3/3/2023,με τη βοήθεια της εταιρείας Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Orientum” και του επαγγελματικού της συμβούλου κ.Θεοτόκη , τον κύκλο ενημέρωσης επαγγελματικού προσανατολισμού με δύο άκρως ενδιαφέρουσες δια ζώσης επιμορφωτικές συνεδρίες για τους μαθητές της Β και Γ Λυκείου σχετικά με τις σχολές όλων των επιμέρους επιστημονικών πεδίων και τις προοπτικές τους!!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας EUROPA PROFIL ALUMINIUM SA……Ευχαριστούμε θερμά την Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Ανούς Κ. Τζιρακιάν που δέχτηκε με μεγάλη προθυμία να χρηματοδοτήσει αυτήν την εκδήλωση εκ μέρους της εταιρείας , συμβάλλοντας αποφασιστικά κατ’αυτόν τον τρόπο στην ανάγκη των μαθητών/-τριων μας για μια ουσιαστική επαγγελματική ενημέρωση και την κ.Κεβορκιάν,εκπρόσωπο της εταιρείας, που τίμησε την εκδήλωση μας με την παρουσία της!

Ευχαριστούμε θερμά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που πάντα στέκεται αρωγός δίπλα μας, στις ανάγκες του σχολείου και των παιδιών μας…και ιδιαιτέρως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κ. Παπαϊωάννου που από την πρώτη στιγμή αφουγκράστηκε την επιθυμία μας και συνέδραμε με καίριο τρόπο στην υλοποίηση της!!!

Ευχαριστούμε και πάλι τον καθένα τους ξεχωριστά , που βοήθησαν -ο καθένας από την πλευρά του- να πετύχουμε το στόχο μας!!!🎯