Σχολικά βιβλία – Σημαντική ενημέρωση

Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων που έχουν αφήσει βιβλία ή τετράδια στο κάτω μέρος του θρανίου τους, πρέπει οπωσδήποτε να τα πάρουν έως την Παρασκευή 22/5.  Από την Δευτέρα  25/5 οι καθαρίστριες του σχολείου  θα αδειάσουν όλα τα θρανία  στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Επίσης, οι μαθητές/τριες της Α’ και Β’ λυκείου θα πρέπει να διατηρήσουν όλα τα βιβλία τους για την αξιοποίησή τους και την επόμενη σχολική χρονιά 2020-21, σύμφωνα με έγγραφο της αρμόδιας υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη.

Επιστροφή στο σχολείο

Αγαπητοί Γονείς

Επιστροφή και η χαρά μας είναι μεγάλη!!! Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας είναι έτοιμο να δεχτεί τους μαθητές του από τη Δευτέρα 18 Μαίου μετά την άρση των αντίστοιχων περιοριστικών μέτρων που αφορούν στο covid 19 .Για το λόγο αυτό έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από την πολιτεία( αντισηπτικά,αποστάσεις θρανίων,χωρισμός των τμημάτων κλπ),για το αυτό εξάλλου τα παιδιά θα έρχονται στο σχολείο μέρα παρά μέρα(επισυνάπτεται πίνακας ημερών προσέλευσης του κάθε μαθητή καθώς και το νέο πρόγραμμα). Την πρώτη μέρα τα παιδιά θα ενημερωθούν διεξοδικά από τους εκπαιδευτικούς για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που θα εφαρμόζονται στο σχολείο.Σας ενημερώνουμε επίσης πως το κυλικείο του σχολείου δεν θα λειτουργεί.

Σημείωση:Το σχολείο είναι ο φυσικός χώρος των παιδιών , η Παιδεία και η Αγωγή τους η σημαντικότερη επένδυση των γονιών και απαιτείται η ενεργή συμμετοχή (και των γονιών) σε αυτή.